VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

5f6f4c50-a1cd-4993-9440-7a6a6c62b3fd

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Doe je mee met de Week van de Groene Tuin?

do 07 mrt 2024

​Eind maart is het de Week van de Groene Tuin! Van dinsdag 26 maart t/m maandag 1 april gaan we met z'n allen tuinen, balkons en straten (verder) vergroenen én verduurzamen. Doe je mee?

De Week van de Groene Tuin is een week vol tips over de tuin klimaatbestendig maken, het voorkomen van onkruid en plagen, en ideeën om meer dieren in de tuin van voedsel en een schuilplek te voorzien.

Wat kun je doen?

​Deel de content uit de toolkit die online staat op de weekvandegroenetuin.nl/toolkit. Je vindt er verschillende banners, visuals, video's en infographics die je kunt gebruiken op jouw website en socialmediakanalen. Je kunt ook zelf een actie opzetten, zoals een tegelruilactie, een leuke winactie, een tour met tuintips enzovoorts. Ben je enthousiast en wil je (met een leuke actie) aanhaken als partner? Bekijk de flyer ​​​en meld je aan!

De campagne maakt onderdeel uit van 'Een groener Nederland begint in je eigen tuin' net als het NK Tegelwippen en de Maand van het Vergeten Plantseizoen. Koninklijke VHG is een van de samenwerkingspartners.

Foto: Beeldbank van de Leefomgeving - Sjon Heijenga​

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief